Landsmeer

Samen met judoclub Landsmeer vormen we een combinatie team in het Westfriese judocompetitie voor de senioren en de jeugd. Deze samenwerking bestaat al meer dan 8 jaar. Alle judowedstrijden in de WFJC (senioren) en de WFJJC (jeugd) competitie worden georganiseerd in de dojo van JC Landsmeer.

Judoclub Landsmeer

Adres:

Judoclub Landsmeer

Sportlaan 25

1121 CA Landsmeer

020-48246080

 

Senioren judo

Op vrijdagavond biedt Judoclub Landsmeer judo voor de beginnende judoka. Deze groep is geschikt voor dames en heren die of geheel geen ervaring met judo hebben of (ex)judoka zijn en de sport weer willen oppakken. Ontspanning, zelfverdediging , persoonlijke ontwikkeling en conditie-opbouw zijn vier aspecten die het Judo aantrekkelijk maken. Inmiddels bestaat de groep uit ongeveer  15 enthousiaste judoka, waaronder ouders van jeugd die reeds bij JCL judoën.

Lijkt het u leuk als exjudoka om de sport weer eens op te pakken, of om uw zelfvertrouwen en conditie op te krikken? Of zit uw kind op judo en lijkt het u ook een leuke uitdaging om judoka te worden? Kom dan gratis 2 lessen proeven aan de Judo sport en kijk of Judo iets voor jou is. Meer informatie kunt u vinden op de website van www.judoclublandsmeer.nl

Reacties zijn gesloten.