Lennart Roytenberg 3e plaats
Farouk El Oufier 3e plaats
Milo Pollack 2e plaats

Op zondag ochtend 10 november 2019 waren de Noord-Hollandse kampioenschappen voor de pupillen B.

Vorige week hadden veel judoka’s zich geplaatst via de Amsterdamse kampioenschappen.

Na een week hard trainen waren de judoka’s er klaar voor.

Iedereen heeft goed staan judoën. Veel judoka’s zijn met mooi judo ver gekomen. Millo Pollack liet met mooi judo zien ver in het toernooi te komen na 3 winst partijen stond hij in de finale waar hij hard stond te vechten maar helaas net iets te kort kwam. Lennart Roytenberg zat in een sterke poule. Hij won zijn eerste 2 partijen goed. Daarna verloor hij helaas op scheidsrechters beslissing van de uiteindelijke kampioen. Farouk El Oufier heeft het goede judo van vorige week ook deze week weer laten zien. Na veel wedstrijden is Farouk uiteindelijk knap 3de geworden. Mats en Joshua zijn allebei heel knap 5de geworden. Mats verloor helaas de halve finale en ook de wedstrijd om brons maar mag trots terug kijken op zijn toernooi.

Ook Joshua die na lang geblesseerd te zijn geweest weer goed stond te judoën mag trots zijn op zichzelf.