Op zaterdag 28 juni werd de laatste ronde van de miniRots competitie gehouden in de dojo van JC Landsmeer. Deze trofee is een eerbetoon aan Cees Slewe (alias De Rots), onze oudste, active wedstrijdjudoka. Het doel van de competitie is het wedstrijdjudo binnen de clubs te stimuleren in een vriendelijke en ontspannen atmosfeer. De miniRots competitie werd over vier rondes gehouden en de wedstrijden vinden zoals altijd plaats in de dodjo van JC Landsmeer. De vorige keer won Wiebe de Boer de competitie van de eerste groep dit jaar ging de eer naar Aloha Verdonkl met in totaal 125 punten tweede werd Sophie van Beers en derde Wessel de Graaf. In de tweede groep werd dit jaar Thymen Hoekstra eerste met 108,3 punten hij nam het stokje over van zijn broer Lorenz die vorig jaar eerste was. Tweede werd Victor van der Lee en derde werd dit jaar Thymen. In Oktober zullen we weer starten met de volgende competitie. Speciale dank voor Pieter Roos en John van der Kamp voor hun inzet om deze competitie mogelijk te maken.

wil je weten hoe het ging op de laatste ronde? bekijk hierboven ons youtube filmpje.