Zondag 10 april heb ik meegedaan aan het Bert van der Eng Memorial Toernooi (BENG) in Beverwijk (onderdeel van het Open European Special Needs,OESN, Tournament). Helaas was Jurre er niet bij, hopelijk volgend jaar weer (of zelfs eerder).

Ik zat in een poule met 6 anderen (in totaal 7 man), waarvan een aantal buiten Nederland kwamen. 1e potje was tegen Mark Giezen (Nederlander), ik verloor met een ippon, 2e tegen Nico (Nederlander), verloor met een wazari. 3e tegen Thomas Debry (Belgie), gelijk spel, maar scheidsrechters moesten iemand kiezen (ook verloren &#X02639),  4e potje was weer tegen Mark Giezen (ik had geloof ik tegen de andere Mark bij dit potje, maar jury had een foutje gemaakt met de namen) van hem won ik met 1 Wazari (revanche), 5e was tegen Veit Pierstorf (oudere man uit Duitsland), ik wierp hem op de grond en tikte heel snel af (waardoor ik won met een ipon), 6e potje (laatste en ook het zwaarste potje) was met Eivind Fladvand (uit Noorwegen, staat bij de 2de plaats op de foto)

Sem derde

Sem Haley