De judoka’s van Van Heest en JCL die trainen bij TopJudo Amsterdam zijn in het laatste weekend van augustus op trainingsstage geweest in Nijmegen. Drie dagen lang werd er hard getraind met een paar honderd andere judoka’s uit binnen- en buitenland.
Het is goed om te zien dat deze enthousiaste groep alweer enkele weken bezig is met de seizoensvoorbereiding. Door trainingen in het Amsterdamse Bos en op de judomat is het luie vakantiezweet er snel weer uit gewerkt  en zijn de judoka’s op scherp gezet voor een nieuw judojaar. De voorbereiding werd afgesloten met de trainingsstage in Nijmegen, georganiseerd door Stichting Top Judo Nijmegen. Ondanks dat het ’s avonds soms nog lang onrustig bleef, toondend de judoka’s volop karakter op de mat. De coaches van Top
Judo Amsterdam Kai Krabben, Freddy Pijloo en Pieter Roos waren dik tevreden over de inzet en hebben iedere judoka weer stappen zien zetten.


Trainingsstage Nijmegen TopJudo Amsterdam

TopJudo Amsterdam is een samenwerkingsverband tussen de beste judoclubs uit Amsterdam en biedt extra ondersteuning en begeleiding aan Amsterdamse judoka die zich willen ontwikkelen tot toppers.