WFJC (Senioren) Heest/Landsmeer verstevigt koppositie  november 2011

In het mooie sportinstituut van Frits van der Werff werd zaterdag 12 november de tweede ronde van de WFJC gehouden. Dat het team in goede doen is blijkt wel uit de 2 ruime zeges die werden behaald. In de eerste wedstrijd werd er met 16 tegen 4 ruim gewonnen van Randers-de Geus. Tommy Johansson (-42 kg) wist zijn partij snel te beslissen met een mooie Harai Goshi (voorwaartse worp) ook Daan Streefkerk (-55 kg) won door middel van een stevige houdgreep. Rob Rutten (-73 kg) verloor daarentegen na een spannende wedstrijd nipt in de golden score. Vervolgens werd De Uitkomst / Jigotai KIM overtuigend met 18 tegen 2 verslagen. In deze partij won Melle Elsemulder (-42 kg) door een verwurging met ippon, Daan Streefkerk (-55 kg) verloor ongelukkig zijn tweede wedstrijd en Rob Rutten (-73 kg) wist zich te revancheren door zijn tweede partij nu wel te winnen. Na twee rondes staat het judo team zonder puntverlies ferm bovenaan. Op 14 januari wordt de 3de ronde van de WFJC gehouden deze zal plaats vinden in Landsmeer. Dit is dus de ideale gelegenheid om het team aan het werk te zien en aan te moedigen naar nieuwe overwinningen.